Norredatorp

Norredatorp är en samling stugor som ligger precis intill en sjö och som förvaltas av Uppsala studentkår. Stugorna går att hyra året om och passar sig bra för föreningar, större fester eller om ni bara är några vänner som vill komma bort från staden. Det är billigt att hyra en eller flera av stugorna i Norredatorp och medlemmar i Uppsala studentkår får extra rabatt!

Norreda ligger vid Norrsjön i Funbo, knappt 25 km från Uppsala. I närheten finner du Lennakattens uppehållsstation Marielund (smalspårig museijärnväg) och Fjällnora friluftsanläggning. Vid Fjällnora har man även möjlighet att bland annat hyra kanot och långfärdsskridskor.

Norredatorp har naturen nära inpå och utmärkta badmöjligheter vid egen brygga. Det finns bastu, roddbåt och iordningsställda grillplatser tillhörande anläggningen. Upplandsleden går förbi i närheten och det finns både promenadstigar och skidspår. 

Här finns ett trivsamt och vackert 1700-talstorp, fyra inredda timmerhus och en modern större sportstuga som passar för olika sammankomster.

Bil hit tar 30 minuter från Uppsala. Buss 809 går till Funbo kyrkan, därifrån är det ungefär 7 km att gå.

Vill du boka Norredatorp, kontakta receptionen:
Telefon: 018-480 31 00
E-post: reception [at] us.uu.se

Bokning kan ske tidigast 6 månader före första hyresdag.

OBS! Norredatorp kommer att hållas stängt för viss upprustning under perioden 1/11-2019 - 1/3-2020.
Norredatorp will be closed due to some renovation November 1st 2019 - March 1st 2020.