- Juladministratör hos Studentboet

 

Arbetsbeskrivning: 

Juladministratörens uppgift är att sköta de administrativa uppgifterna som normalt tillfaller verksamhetledaren. Det innebär att svara på mail och publicera annonser varje vardag under jul- och nyårsledigheten samt att hantera Studentboets konton på sociala medier. Arbetet uppskattas ta i snitt en till två timmar om dagen och kan utföras från vilken plats som helst så länge den har tillgång till dator och internet. 

För juladministratören ingår följande arbetsuppgifter:

- att svara på de mail som inkommer till Studentboet, 
- att utifrån standardiserade svarsmallar och hänvisning till information på Studentboets hemsida ge bostadsråd via mail,
- att ansvara för att annonser granskas och publiceras varje vardag,
- att hantera och svara på frågor som inkommer till Studentboets sociala medier.

Vi söker dig som:

- har erfarenhet av eller intresse för intresseorganisationer och/eller ideella organisationer
- är social och vill hjälpa människor från olika bakgrunder och med olika förutsättningar
- är kommunikativ och lättupplärd
- har viss lokalkännedom om Uppsala och stadens bostadsområden
- talar svenska och engelska obehindrat

 

Uppdraget har ett fast arvode på 2500 kronor för en arbetsperiod på två veckor, från den 22 december till den 5 januari.  

Skicka ditt CV och personliga brev till kontakt [at] studentboet.se senast den 11 december.

 

Om projektet Studentboet

Studentboet är en bostadsportal för studentbostäder i Uppsala. Projektet startades på initiativ av Uppsala studentkår 2010 och finansieras av Uppsala kommun, Uppsala universitet och Sveriges Lantbruksuniversitet. Projektets syfte är att underlätta bostadssituationen för Uppsalas studenter genom att förse dem med information om bostadsmarknaden och att ge råd i bostadssökandet, att samla och granska andrahandsmarknadens annonser på vår hemsida och att bistå med bostadsjuridisk rådgivning till studenter.

Bostadsmarknaden i Uppsala har länge varit svåröverskådlig och krånglig att ta sig in på för studenter vid stadens universitet. Marknadens nästan 40 bostadsaktörer har inget gemensamt forum där alla olika aktörer finns samlade, vilket gör att studenter måste kontakta varje enskild aktör i jakten på bostad, något som kan vara enormt tidskrävande och besvärligt för en student som har annat att fokusera på.