Uppsala Youth Impact söker...

28 januari 2019

Uppdrag för Uppsala Youth Impact öppna för anmälan!

Uppsala Youth Impact, som Uppsala studentkår sedan en period har ett nära samarbete med, söker fylla en rad tjänster till 2019 års Youth Impact Team!

Uppsala Youth Impact (UYI) är en framåtblickande organisation som söker främja Uppsalas plats som en roll för utveckling, ledarskap och unga människors karriärer. Genom arbete med utbildning och föreläsningar i Uppsala försöker UYI gagna nätverkande mellan unga framtida ledare och Uppsalas möjlighet att växa genom ökat företagande, internationalisering och betoning av värden som globalt utbyte och solidaritet. UYI organiserar årligen Youth Impact Day, ett femdagars evenemang på Uppsala slott, med möjlighet till upplevelser, utbyten och kontakter för livet. Vägledande är FN:s huvudvärden: Fred och säkerhet, hållbar utveckling samt mänskliga rättigheter. Organisationen är grundad på Dag Hammarskjölds arv  och söker utifrån ett ungdomsperspektiv främja dessa värden.

 

UYI söker nu ledamöter för 2019 års Impact Team, sammanlagt tolv personer, inklusive två projektledare, en vice projektledare, en sekreterare, en kassör, en projektrådgivare samt en rad andra poster. Som del i UYI:s team kommer du utsättas för utmanande och intensiva utbildningsdagar och delta i ett förstklassigt team i syfte att förbättra Uppsalas ställning som hubb för frågor om företagande, ledarskap och utveckling. Året avslutas med Youth Impact Day 2019, samt en middag i landshövdingens residens. UYI utlovar spännande, utvecklande och viktiga uppdrag  som kommer medverka till Uppsalas ställning som (förstklassig, men) inte endast en studentstad där nätverkande ger möjligheter långt bortom examen, med fokus på universella värden och internationell samverkan. Du kommer att få arbeta med och träffa de bästa aktörerna ur Uppsalas civilsamhälle och föreningsliv och slipa dina egenskaper och förmåga att arbeta med och i spetsen för en grupp med innovativa personer.

 

Alla som studerar vid Uppsala universitet är välkomna att söka! UYI önskar ditt svar senast den 15 februari, men sök gärna redan idag!

Sök och bli en del av UYI:s team!

Se länk nertill för en mer detaljerad beskrivning av posterna. Se även länk till Facebookinlägg med mer information (på engelska).

Anmälningar ska skickas till info [at] uyouthimpact.se

. Svara senast den 3e februari med personlig information, motivering och vilket (eller vilka) uppdrag du är intresserad av!

https://docs.google.com/document/d/1Ml6aZ1i4djBDqzKzVlKsbZG5a-Y_cCtja6N44De3Wxs/edit?usp=sharing

https://www.facebook.com/events/373048623428710

 

 

Relaterat innehåll