MAXIMERA DIN STUDENTRÖST!

5 december 2017

Vad är viktigt för dig som student i Uppsala kommun och region inför valet 2018? Just nu genomför vi på Uppsala studentkår en enkätundersökning så att just DU ska kunna påverka vårt arbete och ge dina åsikter på vad kåren ska arbeta med.

Uppsala studentkår jobbar för att du som student ska ha en så bra studietid som möjligt. En viktig del i det är att arbeta för att påverka kommunen och regionen eftersom studentlivet inte slutar när du lämnar campus. Vi behöver därför din åsikt om vad du som Uppsalastudent anser är viktigt, med hjälp av era åsikter tar vi sedan fram en kampanj inför valet 2018 för att påverka de lokala politikerna att fatta de mest studentvänliga besluten! Enkäten är framtagen med en rad olika alternativ för att ge en liten överblick över aktuella studentfrågor. Det finns också en möjlighet att skriva till frågor som inte finns med i de förframtagna alternativen, samt utveckla egna idéer och tankar kring de framtagna förslagen.

Om du känner att du har frågor eller undrar någonting kring studentfrågor inom kommunen eller regionen, kom förbi och fråga oss när vi står ute på Campus!

Biomedicinskt centrum: 5:e och 12:e december, kl. 12:15 till 13:45
Engelska Parken: 5:e och 12:e december, kl. 12:15 till 13:45
Ekonomikum: 7:e och 14:e december, kl. 12:15 till 13:45
Blåsenhus: 7:e och ett just nu obestämd datum i december, kl. 12:15 till 13:45

Klicka här för att komma till enkäten!

Relaterat innehåll